Συντήρηση & Service Κλιματιστικού

Συντήρηση & Service Κλιματιστικού

Η σωστή συντήρηση του Air Condition σίγουρα επεκτείνει σημαντικά τα χρόνια ζωής του κλιματιστικού, βελτιώνει την ποιότητα ζωής στο χώρο μας, αλλά μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τα έξοδα επισκευής και αντικατάστασης στο μέλλον. Τα φίλτρα, τα πηνία και τα πτερύγια του κλιματιστικού, είναι τα συχνότερα μέρη που μπορεί να χρειαστούν επαγγελματική συντήρηση.

Είμαστε στη διάθεσή σας, όλο το 24ωρο, να επιδιορθώσουμε την βλάβη του κλιματιστικού σας που μπορεί να προκύψουν στο χώρο σας, εξυπηρετώντας όλη τη Θεσσαλονίκη. Το συνεργείο μας απασχολεί έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας στον κλάδο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα σε προσιτές τιμές, πάντα με συνέπεια στα προσυμφωνηθέντα!

Οφέλη της επαγγελματικής συντήρησης του κλιματιστικού:

Καλύτερη ψύξη το καλοκαίρι και καλύτερη θέρμανση τον χειμώνα
Μείωση θορύβου στο Air Condition
Αποφυγή και πρόληψη πιθανής μελλοντικής βλάβης ή δυσλειτουργίας του κλιματιστικού
Μέγιστη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση κλιματιστικού με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων
Καθαρότερη ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς δυσοσμία και μικρόβια

Η συχνότητα που το κάθε κλιματιστικό χρειάζεται συντήρηση διαφέρει. Εξαρτάται από λοιπούς παράγοντες, όπως το μέγεθος ή την ισχύ του κλιματιστικού, την ηλικία του καθώς και την ένταση χρήσης. Συνηθίζεται ένα κλιματιστικό πενταετίας να χρήζει συντήρησης πριν τις περιόδους έντονης χρήσης, δηλαδή πριν το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Συμβουλή

Είναι σημαντικό όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα στο κλιματιστικό σας να απευθύνεστε σε πιστοποιημένο τεχνικό για την επίλυση του. Η οποιαδήποτε βλάβη είναι απαραίτητο να επιλυθεί με τους κατάλληλους χειρισμούς, ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω προβλήματα και κυρίως να μην θέσετε σε κίνδυνο την σωματική σας ακεραιότητα.

Ο ηλεκτρολόγος Κατσούλης Στέλιος και συνεργάτες παρέχει λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει σε όλη την Θεσσαλονίκη. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ώρο για τεχνική κάλυψη καθημερινά. Παράλληλαπροσφέρουμε τις οικονομικότερες υπηρεσίες στην αγορά. Καλέστε μας για Δωρεάν διάγνωση της βλάβης και την άμεση αποκατάστασή της. Σας παρέχουμε λύσεις υπεύθυνα, οικονομικά και γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα και να σας παρέχουμε υπεύθυνα λύσεις με σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα.

Εργασίες κατά την επαγγελματική συντήρηση του κλιματιστικού:

Επιδιόρθωση & Συντήρηση Κλιματιστικού (Air Condition) στην Θεσσαλονίκη.

Καθαρισμός των στοιχείων των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με εγκεκριμένο χημικό υγρό κατά των μικροβίων
αθαρισμός των αποχετεύσεων του κλιματιστικού
Καθαρισμό των φτερωτών και του καλύμματος των ανεμιστήρων
Καθαρισμός των φίλτρων αέρα-περσίδων
Έλεγχος καλής κατάστασης καλωδίων παροχής ρεύματος καθώς και των καλωδίων εντολών στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα
Έλεγχος προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή
Έλεγχος πιθανής διαρροής ψυκτικού υγρού – φρέον και συμπλήρωση αν χρειάζεται
Έλεγχος σωστού ρεύματος λειτουργίας και ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
Έκδοση ειδικού δελτίου συντήρησης